Äitiyslomallakin voi olla työnantajaa ikävä

Raskausaikani ei ollut mitään varsinaista herkkua. Alun pahoinvointi vaihtui tosi nopeasti erilaisiin kiputiloihin ja sydämentykytykseen, joka taas aiheutti huimausta. Luojan lykky oli se, että Goforella on mahdollisuus tehdä etätyötä, joten pystyin tekemään töitä kotoa käsin pahimpina päivinä. Töissä yritin käydä sitkeästi loppuun saakka, mutta lopulta ihanat tiimikaverit saivat taottua päähäni, että työ on toissijainen asia silloin, kun kantaa sisällään elämää. Suuri kiitos heille siitä! Vasta äitiyslomalle jäätyäni (muutaman viikon etukäteen) huomasin, miten uuvuksissa olinkaan ollut. Onneksi sijaiset olivat valmiina ryhtymään toimeen heti, kun jäin pois. Ei huoleta jäädä pois, kun tietää että omasta tontista pidetään huolta.

Vauva saapui maailmaan heinäkuussa 2018 ja muutti identiteettini ihan täysin. Olin alun perin ajatellut, että palaisin töihin jo vuotta myöhemmin, mutta yllätyksekseni olenkin se äiti, joka haluaa olla lapsen kanssa kotona vähän pidempään, ehkä 1,5-2 vuotta.

Vaikka rakastankin sitä ihmistä, joka minusta on tullut, kaipaan välillä myös työminääni. Toisinaan huolettaa, mitä pitkä äitiysloma tekee roolilleni työyhteisössä. Pääsenkö palaamaan samoihin työtehtäviin, joista olen lähtenyt? Osaanko enää niitä asioita, joita minulta odotetaan? Ovatko päiväni kahden kesken vauvan kanssa sumentaneet ajattelukykyni? Muistaako kukaan minua enää? Muistanko minä enää ketään? Otetaanko minua enää vakavasti?

Ihanaa on kuitenkin se, että tiimikaverit jaksavat kysellä kuulumisia ja kutsuja tulee edelleen yrityksen isoimpiin juhlallisuuksiin, kuten pikkujouluihin. Tällaiset jutut ovat todella tärkeitä, koska ne saavat tuntemaan, että on edelleen osa työyhteisöä vaikkei siellä naamaansa näytäkään joka päivä.

Pitkästä johdannosta päästäänkin siihen, mitä halusin tässä pohtia. Miten vanhempainvapaalla olevaa työntekijää voisi entistä vahvemmin sitouttaa? Monethan juurikin vanhempainvapaan tai hoitovapaan yhteydessä vaihtavat työpaikkaa, joten tässä lienee yrityksillä parantamisen varaa. Muutama idea tulee itsellä mieleen:

  • Kirje (kyllä, ihan paperinen vanhanaikainen kirje) kotiin, jossa toivotetaan hyvää vointia ja onnellisia päiviä lapsen kanssa, ja kerrotaan yrityksen viimeisimpiä kuulumisia
  • Kutsu kahville toimistolle, jossa voisi tavata työkavereita ja ehkä tuoda vauvankin nähtäville
  • Yllätyspaketti, jossa olisi koko perheelle firman logoilla varustetut paidat ja vauvalle body
  • Jos yrityksessä on samanaikaisesti useampi henkilö vanhempainvapaalla, voitaisiin koko porukkaa muistaa vaikkapa yhteisellä lounaalla
  • Tärkeintä olisi muistuttaa, ettei vanhempainvapaalle jäänyt henkilö ole vaipunut unholaan tai menettänyt merkitystään työyhteisössä

Useimmat yritykset varmasti muistavat työntekijää siinä vaiheessa, kun vauva on syntynyt (itsekin sain kukkia ja suklaata, nam!), mutta vanhempainvapaalla oleva työntekijä unohtuu nopeasti. Erityisesti ihmiselle, joka on kaiket päivät kahdestaan pienen vauvan kanssa, voisi olla kullanarvoista tietää, että työnantaja edelleen muistaa ja odottaa takaisin – vaikkakin muistuttaen että mitään kiirettä ei ole.

Kaiken kaikkiaan olen ihan mielettömän ylpeä itsestäni ja siitä, minkälainen ihminen minusta kuoriutui äitiyden myötä. Olen aikaisemmin liikaakin väheksynyt omia ominaisuuksiani, mutta nyt olen huomannut, että nehän ovatkin erittäin tarpeellisia ja tärkeitä siinä työssä, jota nyt teen 24/7.

”En tajuu miten saat tän toimiin
Sul täytyy olla supervoimii”

Ehkä parhaat puoleni ovat vahvistuneet ja peloistani huolimatta odotan innolla sitä hetkeä, kun palaan takaisin työelämään. Uskon, että new and improved Iina tuo myös työyhteisöön jotain uutta.

Kommentoi (onnistuu myös anonyymisti, kun jätät kentät tyhjäksi)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s